E-aukcija - An Overview

Tokom trajanja aukcije, morate pratiti vašu ponudu da bi mogli reagovati na svaku promjenu cijene. Najviša finalna ponuda će biti uvećana za vrijednost carine i poreza izražene pored svakog Ton-a.

Oops. A firewall is obstructing access to Prezi articles. Consider this short article to learn more or Speak to your process administrator.

Ispravljena je pogreška kod slanja dnevnih notifikacija, Sada se isključivo šalju notifikacije samo za odabrane kategorije. Odjavu s usluge možete obaviti pod Moje aukcije > Obavijest o novim aukcijama.

Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.

Telegramov reporter Raif Okić izvještava s nedavno održane aukcije vozila u državnom vlasništvu, a professionalšao je cijeli proces kupnje, od pregleda automobila (među kojima je i jedan spaljeni Golfing) do samog dana aukcije, na koju, čini se, dolaze poprilično ozbiljno pripremljeni profesionalci s tabletima i otvorenim Net oglasnicima za provjeravanje ponude i potražnje. Naš reporter spadao je u drugu skupinu, nepripremljenih amatera

Kao povijesni početak razvoja elektroničkih aukcija uzima se 1995. godina, a njezin začetnik bila je tvrtka FreeMarkets On-line, odnosno njezin osnivač Glen Meakem. Nakon što s njegovu ideju odbili u Normal Electricu i McKinseyu, Meakem je osnovao vlastitu tvrtku i s kolegom iz bivše tvrtke razvio rješenje za provođenje elektroničkih aukcija.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove Net portala Akta.ba.

Antikvarnica Dok otkupljuje sve od starog namestaja,preko novca i dragocenosti.Uvek se trude da vam daju najbolju ponudu na obostrano zadovoljstvo.Preporucujem ih svima jer su pravi profesionalci u svom poslu.

Dokaz za to je dopis koji je Ministarstvo pravde uputilo Upravi carina 2007. godine, a dokument je potpisala read more tadašnja pomoćnica ministra pravde Snežana Malović. U dopisu piše da ukoliko je roba, odnosno, vozilo, predmet prekršaja, organ za prekršaje može da odluči da li će se vozilo "uništiti, prodati ili predati zainteresovanom organu ili organizaciji". U daljem tekstu piše da ukoliko carinarnica proda robu koja je predmet carinskog prekršaja na licitaciji, carina nema obavezu da robu vrati vlasniku, bez obzira da li se radi o stranom ili domaćem državljaninu već je "vlasnik robe legitimiran da podnese zahtev pred domaćim sudovima za naknadu štete, ali ne od carinarnice koja je predmete prodala, već od učinioca prekršaja". Na ovaj način država uvlači vlasnike vozila u dugogodišnje sudske sporove, dok, u međuvremenu, njihova vozila prodaje na aukciji.

Šprajca prijatelji pozvali na večeru, no ono što ga je dočekalo na tanjuru bilo je neugodno iznenađenje

U potrazi ste za nekim starim nazivima knjiga koje vise nisu u prodaji,ne ocajavajte u ANDJA Antikvarinijatu mozete pronaci. Pored stripova i starih knjiga mozete naci i stare ploce u koliko ste njihov ljubitelj.

Svim učesnicima su stavljene na raspolaganje iste informacije o aukciji, i za sve učesnice važe ista pravila učešća na aukciji.

Sve je u nedelju stavljeno na aukciju od strane Instituta, koji je zadužen za prodaju here imovine oduzete od navodnih dilera droge i poreskih prevaranata, kao i državnih vozila i druge imovine koja se više ne koristi.

Izmjenama se želi unaprijediti zaštitu potrošača, posebice vezano za telefonsko nuđenje proizvoda i usluga i sklapanje ugovora putem telefona.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *